0

Hvad kunderne siger

Takket være sin unikke formel har Profolan ændret livet for mange mennesker, og hjulpet dem med at blive fri for komplekser forbundet med hårtab. Der er masser af henvendelser fra glade brugere af Profolan, som bekræfter effektiviteten af dette kosttilskud. Læs nogle stykker af dem her!

  • Hårene begyndte at falde af, allerede da jeg var 20 år gammel. Jeg prøvede forskellige af de præparater, som var tilgængelige på markedet – forskellige typer creme og tabletter. Men der var aldrig nogen effekter. For at sige det lige ud, holdt jeg op med at tro på, at der er noget, som kan hjælpe mig; jeg regnede med, at det var genetisk bestemt, og at jeg ikke kunne gøre noget. Reelt set holdt jeg op med at bekæmpe hårtabet, da jeg ved et tilfælde hørte om Profolan tabletterne. Det er et ægte vidunder! Gradvis holdt håret op med at falde af, og efter omkring to måneder begyndte der at vokse nyt hår ud, der hvor jeg tidligere havde mistet det. Produktet har min stærkeste anbefaling.

    Frederick Young - USA

  • Efter min skilsmisse brød jeg totalt sammen, jeg havde bogstaveligt talt ikke lyst til noget som helst. Og som om det ikke var nok, begyndte håret at falde af. Nogle bekendte anbefalede mig Profolan, og… sådan begyndte en lavine af positive ændringer i mit liv. Håret begyndte at vokse ud, og de fik endda deres naturlige farve tilbage, uden grå striber! De sidste 4 måneder har jeg gået til fitness, og koncentrerer mig om min personlige udvikling. Min selvsikkerhed og nye udseende viser sig også i effekterne på arbejdet – i går blev jeg forfremmet til afdelingschef!

    John S. Anderson - USA

  • Min stadig større halvmåne var et glimrende tema for vittigheder blandt mine bekendte, og jeg prøvede selv at holde en distance til problemet; det var imidlertid ikke helt nemt. I en alder af 40 år besluttede jeg til sidst at gøre noget ved det. Jeg begyndte at tage Profolan tabletter, og allerede efter den første måned var jeg forbløffet over resultatet. Skaldetheden forsvandt! I løbet af den næste måned begyndte håret at vokse ud igen. I dag skal jeg til frisør, og i aften skal jeg i byen med min nye kæreste. Jeg kan uden underdrivelse sige, at Profolan ændrede mit liv!

    Ross Moon - USA

0