FAQ

f

HVORNÅR KAN JEG FORVENTE FØRSTE RESULTATER AF BRUGEN AF PROFOLAN?

På grund af, at håret vokser circa 1,3 centimeter pr måned, anbefales det at anvende Profolan i det mindste i 3 måneder. Nogle mænd har bemærket ny hårvækst allerede i løbet af de første 6 uger, mens andre først har opnået tilfredsstillende effekt efter et par måneders brug. De bedste resultater kan ifølge kliniske forsøg ses efter 6 måneders behandling. Det bør dog erindres, at en stor forbedring af hårdensitet og reduktion af hårtab kommer tidligere.

f

VIRKER PROFOLAN IMOD ENHVER FORM FOR HÅRTAB?

I modsætning til andre præparater tilgængelige på markedet virker Profolan indefra og fokuserer på at reducere hovedårsagen til enhver form for hårtab. Supplementet virker effektivt og bekæmper hårtab fulstændig naturligt, uanset om grunden til hårtab er alder, gener, stress, eller andet.

f

HVAD ER GROW3 FORMLEN OG HVAD ER DENS EGENSKABER?

Det innovative Grow3 kompleks er en sammensætning af nældeblæde ekstrakt, padderok og l-cystein. Alle ingredienser deltager aktivt i at stoppe hormonet DHTs virkning, som er ansvarlig for hårtab. Grow3 stimulerer intensivt produktionen af nyt hår. Profolan indeholder også vitaminer og mineraler, som har positiv indflydelse på hårproduktionen og hårets tilstand og som yderligere fastholder hårets naturlige farve.

f

HVAD ER DHT?

DHT, dvs. dihydrotestosterone, er et uønsket hormon, som mænd, der lider af hårtab, producerer i for store mængder. DHT er også årsagen til tab af hårets farve og medfører, at det bliver skørt og falder hurtigere af. Ifølge internationale undersøgelser er sænkningen af niveauet af DHT og blokering af hormonets adgang til hårsække en effektiv løsning på problemet med hårtab hos mænd. De stoffer, som findes i Profolan, blokerer aktivt den uønskede vrkning af DHT hormonet og stimulerer samtidigt væksten af nyt hår.

f

HVORDAN BØR MAN TAGE PROFOLAN TABLETTER?

Dosering af Profolan er meget nem. Det er nok at tage 2 kaplser om dagen sammen med et måltid og drikke et glas vand til (minimum 300 ml).

f

HVEM BØR IKKE TAGE PROFOLAN TABLETTER?

Præparat bør ikke tages af mænd under 18 år. Hvis der er tvivl, kontakt producenten eller tal med en læge inden brug af præperatet. Dette gælder især, hvis der tages anden medicin eller er sygdomstilstand. Profolan er et fulstændigt naturligt og for helbredet sikkert præparat, så bivirkninger sker meget sjældent.

f

GIVER PROFOLAN NOGLE BIVIRKNINGER?

Profolans effektivitet er baseret på anvendelsen af fulstændig naturlige ingredienser, som ikke giver bivirkninger. Behandlingen er fulstændig sikker for organismen. Kapslerne er lette at sluge, uden fyldstoffer, konserveringsmidler, kunstige sødemidler og farvestoffer. Grunden til sjældne uønskede reaktioner kan være indtagelse af tabletterne uden mad og vand i stedet for i løbet af et måltid eller sammen med medicin. Derfor er det godt at tale med lægen før behandlingen begyndes, især hvis der er andre sygdomme.

f

OG HVAD HVIS JEG IKKE ER TILFREDS MED. RESULTATERNE?

Profolan har 90 dages garanti med fuld refusion, som garanteres af producenten. Dette betyder, at hvis der ikke er tilfredsstillende resultater, på trods af regelmæssig brug af tabletterne, kan enhver ubrugt pakning sendes tilbage mod fuld refusion uden unødvendige spørgsmål og betingelser.