Ingredienser

Profolan virker effektivt takket være en effektiv blanding af naturlige ingredienser – Grow3 formlen, som er ansvarlig for stimulering af hårvæksten såvel som for styrkelse af dets naturlig farve. Vitaminer og naturlige mineraler blokerer DHT, forbedrer blodforsyningen til hovedbunden og styrker hårsækkene.

Mange kliniske forsøg bekræfter Profolnas positive virkning på hårets tilstand hos mænd. 9 ud af 10 brugere har opnået tilfredsstillende resultater af behandlingen allerede efter 3 måneders regelmæssig brug af præparatet. 2 kapsler om dagen er nok til at fjerne besværligt hårtab for evigt! Profolans effektivitet er baseret på brug af naturlige ingredienser som er uden bivirkninger. Denne naturlige behandling imod hårtab er fulstændig sikker for organismen.

01

BRÆNDENÆLDE

Stor nælde (Urtica dioica) og liden nælde (Urtica urens) er planter som er repræsentative for Urticaceae familien. Begge typer af planten karakteriseres af omfattende, savtakkede blade, som lidt ligner hjerter. Blomster, blade, frø og nældens rod bruges til forskellige typer terapi, da de indeholder forskellige kemiske forbindelser. Bland andet takket være et højt indhold af ernæringsstoffer til håret har denne ingrediens genial indflydelse på reduktion af hårtab, hvilket er bekræftet af mange forsøg.

02

PADDEROK

Padderok (Equisetum arvense) er en lægeurt, som primært vokser i Europa. Denne ingrediens indeholder ernæringsstoffer, som har mange anvendelser. Det er bl.a. bekræftet af mange forsøg, herunder af specialister fra Medicinsk Center på Univerisity of Maryland. Denne ingrediens tilstedeværelse i præparatet garanterer forstærkning af håret indefra, ved at tilføre vitaminer og mange andre mikroelementer (som er nødvendige til generel forbedring af hårets tilstand) til hårsækkene.

03

L-CYSTEIN

L-cystein er en af tyve hovedaminosyrer fra endogen gruppen. L-cysteins karakteristiske træk er vigtigheden af dens næringsstofkomponenter. Den indgår blandt andet i ernæringsprocessen og cellefornyelsen. Derfor er mangel på den often grunden til hårtab. Den rette mængde af L-cystein i præparatet giver sikkerhed for, at behandlingen giver tilfredsstillende resultater.

04

VITAMINER OG MINERALER

Vitaminerne E og B6 er ingredienser i Profolan, som ifølge Medicinsk Centrum på University of Maryland har stor indflydelse på hårvæksten. Desuden har videnskaben allerede i halvfemserne fremsat en hypotese om, at grundstofferne zink og kobber kan forhindre hårtab. Gennemførte eksperimenter har foreløbigt bevist, at zink og kobber forhindrer hårsækkene i at formindske sig og fremskynder deres regenerering.